Januar betyr årsmøte, og dette er nå vel overstått. Ca. 30 medlemmer møtte, og styret består i jubileumsåret 2020 av disse:

Leder: John Colbensen, som nå går inn i sitt 11. år i styret, og sitt 8. år som leder.

Nestleder: Cathrin Flate Reiten var ikke på valg, og fortsetter dermed som nestleder.

Styremedlem: Synnøve Tveten var heller ikke på valg, og fortsetter som styremedlem.

Styremedlem: Monica Elise Vestre ble valgt for 2 nye år, og går dermed inn i sitt 10. år i styret.

Styremedlem: Rune Lade ble valgt for 2 år, og dermed kom det også litt "friskt blod" inn i styret.

Vara: Egil Ruud Olsen fortsetter 1 år til som vara, og han får med seg Rune Blindheim Slyngstad for 1 år.

Vi takker for tilliten, og gleder oss til å ta fatt på jubileumsåret :) Takk også til Arnold Hoddevik som stilte som ordstyrer. Kjekt å ha deg tilbake :)

*

Etter årsmøtet var det tid for årets første klubbmøte. Dette var viet info om hva som skal skje i jubileumsåret, og hva vi i styret jobber med. Ikke alt er spikret enda, men to foredragsholdere er i alle fall sikre:

Ragne Sigmond kommer til Skodje. Dato er ikke klar enda, men hun kommer, og hun skal holde både foredrag og workshop. Ragne Sigmond har et særegent bildespråk og en svært personlig teknikk. Universet hennes er preget av lekenhet og dedikasjon, og hun bruker bl.a. mye lysmaling. Hun har i mange år dessuten vært engasjert som formidler av fotofaget gjennom forelesninger, foredrag og workshops hvor hun generøst deler sin kunnskap og teknikk. Info og påmelding til workshop hos oss vil bli sendt ut til alle medlemmer så snart dato er avtalt. 

http://ragnesigmond.com/

(Ragne Sigmond. Bilde lånt fra Ragne Sigmond sin nettside.)

 

Lina Kayser kommer dessuten til Skodje for å holde foredrag i oktober. Hun er naturfotograf, og har spesialisert seg på å fotografere i kalde og avsidesliggende miljø som f.eks. på Svalbard. Bildene hennes er lett gjenkjennelige med sine kalde, avdempede farger.

http://linakayser.com/

(Lina Kayser. Bildet er lånt fra Lina Kayser sin nettside.)

 

To kreative og spennende fotografer/kunstnere. Vi gleder oss :)

Disse to arrangementene blir kun for klubbens medlemmer, men det jobbes også med et annet stort navn til et foredrag som er tenkt åpent for alle...om vi får det i boks. Så, følg med :)

 *

Etter mer generell info om jubileumsåret og konkurranser, var det tid for et lite tilbakeblikk på de ti første årene til Skodje Fotoklubb. Primus motor John presenterte dette, og det er imponerende ti år vi kan se tilbake på. Vi har fått utrettet utrolig mye disse årene, og vi har vært med på utrolig mye både av aktiviteter, foredrag, kurs og turer. Vi har til og med blitt Norgesmester to ganger. På det meste var vi dessuten hele 105 medlemmer. Artig med tilbakeblikk :)

Den spede begynnelsen... Rundt 30 interesserte møtte på dette første møtet.

Fra et klubbmøte i kultursalen på Gomerhuset, en av flere lokasjoner vi har hatt, før vi endte opp på Jentekolonien. Foto: John Colbensen.

Helt til slutt ble det tid til litt bildekritikk. Et populært innslag på møtene våre, så fortsett å sende bilder til dette formålet. Send til en av oss i styret om du vil ha ditt bilde vurdert.

Det nye styret skal konstitueres denne uka, og da blir også vårens program satt opp. Følg med i kalenderen her på klubbsida. Den vil bli oppdatert så snart ting er i boks :)