Rundt 30 medlemmer møtte til det første ordinære klubbmøtet etter valget, noe som lover godt for fortsettelsen. Vi fikk mye positiv respons etter møtet, bl.a. om fornyet inspirasjon :)

Cathrin startet kvelden med å informere om hva som skal skje i år, og også litt om hvordan vi vil gjøre det rent praktisk fremover. For at belastningen på leder skal bli mindre enn tidligere år, så vil styremedlemmene heretter lede hver sine møter. Vi vil dessuten ha medlemskvarteret og bildekritikk på hvert møte, samt bildevisning fra turer og aktiviteter, slik at forhåpentligvis flere blir inspirerte til å delta. Vi håper nemlig på mer engasjement og større aktivitet i år enn i fjor ;)

Cathrin fortsatte så med å vise en bildekavalkade fra aktiviteter klubben har hatt opp gjennom årene. Det ble et hjertelig og morsomt gjensyn :) Veldig kjekt å bli minnet om alt vi har gjort disse ni årene klubben har eksistert. 

Medlemskvarteret stod Egil Ruud Olsen for. Tema for fotoåret 2019 er Fotoglede, og Egil fortalte om hva som gir han fotoglede, samtidig som han viste både flotte, kreative og morsomme bilder han har tatt.

John tok deretter over med bildekritikk. Tre bilder ble kritisert...et lærerikt kvarter både for fotografene og oss andre.

Kvelden ble avsluttet med en fin innføring i lyslek av Thomas, noe som også var tema for aktivitetskvelden dagen etter. Han informerte dessuten om Nasjonalt Fototreff som skal være i Ålesund i slutten av mai. Der er vi arrangør sammen med Ålesund Kameraklubb, og vår egen John Colbensen er en av foredragsholderne. Det blir en helg med variert fotoprogram og mye sosialt. Vi håper mange vil delta på dette :)

Neste møte er 28. mars, og tema for den kvelden er lang lukkertid. Medlemskvarteret er med Knut Ivar Helland. Håper vi sees da :)

 Foto: John Colbensen