I helgen gikk det regionale film-og fototreffet Nordvest av stabelen. Arrangør var Ålesund Kameraklubb og Skodje Fotoklubb, i samarbeid med NSFF. Selv om vi savner de nasjonale treffene som var tidligere, så er de regionale fototreffene også en flott arena for å treffe likesinnede fotoentusiaster. Og folk kom langveisfra til vakre Sunnmøre, faktisk helt fra både Evje og Bodø. Programmet var variert og godt, og det hadde dessuten fokus på det sosiale, med tid til å kunne slå av en fotoprat og bli litt bedre kjent med hverandre mellom innslagene. 

Vi har fått tilsendt en utfyllende artikkel om treffet fra Stein Lauritsen i Ålesund Kameraklubb, så her kommer derfor bare litt flere bilder fra helgen. Artikkelen fra Stein legges ut i eget innlegg her på klubbsida, så pass på å få med deg den også :)

Dag Spant startet helgen med foredrag/workshop i gatefoto:

Lørdag ettermiddag gikk turen til Runde og foredrag med naturfotograf Geir Magne Sætre.

John avsluttet helgen med et imponerende og engasjerende foredrag/bildevisning om det lille universet (makro):

Arrangørkomiteen bestod av Leonard Løvoll, Henrik Wang og Elisabeth Fiksdal Tennøy fra Ålesund Kameraklubb, samt Thomas Moltumyr og Arnold Hoddevik fra Skodje Fotoklubb. En stor takk til disse for et meget vellykket arrangement. Alle så ut til å ha en kjekk helg :)

Foto: Arnold Hoddevik 

Foto av John: Cathrin Flate Reiten