Vår nestleder, Cathrin Flate Reiten og jeg,John, tok turen til Gardermoen 16.-17 mars. Der ble nemlig Landsmøtet for NSFF 2019 avholdt. Det ble hektiske et og et halvt døgn, med mye nyttig info. 

Selve møtet startet med en fin introduksjon av NSFF sin hovedsponsor : CEWE Japan Photo.  Et par ting å merke seg der : Som medlem av NSFF, har du 15 % på alle fotoprodukt fra CEWE Japan Photo. Se forøvrig link til mer info :

https://info.nsff.no/om-nsff/sponsor/

CEWE ville også minne om den kjempestore fotokonkurransen de arrangerer...og som har frist 31.mai 2019. Det er gratis å delta!! :) https://info.nsff.no/blog/2018/07/12/delta-i-cewe-sin-internasjonale-fotokonkurranse-cewe-photo-award/

Så startet selve Landsmøtet. I korte trekk...: Jan Erik Bamrud fra Drammen Fotoklubb, ble valgt til ny leder i NSFF. Birgit Fostervold, som har fungert som leder hittil, ble valgt som nestleder. Hun kommer fra Hombersund Fotoklubb.

Jan Erik Bamrud, ny leder NSFF.

Den store nyheten var at NSFF sine sider skal få en real makeover, eller mer korrekt...de skal bli helt nye. Dette vil koste NSFF ca. 230.000,-. Nytt medlemsregister skal inn og nye sider for konkurranser og registrering av konkurranseresultater. De nye sidene vil bli ferdig i løpet av inneværende år, men blir nok ikke publisert før 2020. Men det så virkelig lovende ut og ikke minst veldig forenklet i forhold til slik sidene er i dag.

Foto: Cathrin Flate Reiten

NSFF sin sekretarietsleder ,Johnny Berg, tok for seg presentasjon av de nye websidene som kommer.

NSFF ville også understreke at forsikringsavtalen de har fått til hos If forsikring, er den beste du kan få for ditt fotoutstyr. Så sjekk gjerne denne : https://info.nsff.no/bli-medlem/kameraforsikring/

Vi fikk et strålende foredrag ,med bildevisning, av Wenche Dahle. Hun jobber med dobbelteskponeringer og slowshutter i naturen. Dyktig dame og vel verdt å sjekke ut .:)

Etter 3-3,5 timers møte, var den en pause før middagen kl 19. Under middagen ble det utdelt Hederstegn til de som fortjente det. Deretter ble det mingling og god prat med fotofolk fra hele landet. 

Søndag startet klokken 9.30 med Klubbledermøte. Men alle kunne komme på dette møtet,altså ikke bare klubbledere.

Her ville filmutvalget i NSFF  presentere seg litt og prøve å trigge fotografere til å også prøve seg på filmgenren. De trenger rekruttering. Jeg ble iallefall trigget.:)

 

Frank Evensen i filmutvalget gikk også gjennom forskjellige filmtyper, inkludere animasjon.

Ellers gikk søndagen til en dypere gjennomgang av de nye siden til NSFF...Det ser lovende ut.

 

John

Leder SFK