Vi rakk et medlemsmøte før samfunnet på nytt måtte stenge ned. Med god avstand, munnbind og håndsprit var vi så heldige å få besøk av Lina Kayser. 

Møtet startet med utdeling av medaljer og HO fra vårens runde i NM. Nå deles det ikke ut diplomer lenger, det er kun de som får premierte bilder eller HO som får. Før vår gjest slapp til tok Ingebjørg over og vi fikk kåret vinnere av de ulike kategoriene i jubileumskonkurransen, samt en sammenlagtvinner. Gratulerer Cathrin med gavekort fra Storfjord Hotell! 

Lina Kayser er opprinnelig fra Bergen, men i starten av 2020 flyttet hun og samboeren til Dovrefjell. De har kjøpt Furuhaugli Fjellhytter og har over 90 sengeplasser, samt at de driver med guiding på ulike turer, bl.a. moskus. Mange muligheter der for de som er glad i naturfoto. I tillegg til Dovre så reiser hun mye til Svalbard og arrangerer turer der sammen med to andre. Bildene vi fikk se var fra Dovre, Island, Svalbard, Færøyene og nord-Norge bl.a. 

Lina snakket litt om sosiale medier og hvordan hun har brukt Instagram for å få kontakter og følgere. De som hun arrangerer turene i Svalbard sammen med møtte hun via IG. Hun anbefaler også workshops med dyktige fotografer innen sitt felt. På den måten får man også nye bekjente og nye muligheter.