Etter en lang pause og et hittil veldig rart jubileumsår kunne vi endelig møtes til et nesten vanlig klubbmøte igjen...med påmelding, god avstand og håndsprit. Mange satte pris på å endelig kunne møtes igjen, og vel 20 medlemmer møtte til høstinspirasjon :)

Tema for kvelden var høst, og John viste vakre høstbilder inndelt etter forskjellige tema, samtidig som han fortalte om bildene og kom med tips. Lyset, fargene, detaljene og landskapet er fantastisk på denne tiden av året, og jeg tror nok det var mange som ble inspirert til å ta med seg kameraet ut i den vakre høsten etter dette :)

Foto: John Colbensen

Rune og Egil har nettopp vært på Svalbard, og vi fikk også se bilder og høre historier fra denne turen. Svalbard fascinerer mange...nakent og øde, mest kjent for isbjørner og vakkert lys bl.a. Isbjørnen fikk de bare et lite glimt av, men bilder ble det mange av, og de har allerede bestemt seg begge to for at tilbake skal de. 

Foto: Rune Lade

Synnøve tok deretter for seg bildekritikken, denne gangen med en vri som vi har bestemt oss for å fortsette med... Bildet ble endret i redigeringsprogrammet etterhvert som medlemmene kom med forslag til endringer. På den måten fikk alle se hva små endringer faktisk kan gjøre med dynamikken i et bilde. 

Til slutt informerte Cathrin litt om konkurranser m.m. Neste møte blir med Lina Kayser...om det ikke dukker opp flere restriksjoner innen den tid... Også her blir det påmelding, så følg med :)