Torsdag 28 november var tema for kvelden «Island», og litt over 20 medlemmer møtte.

Klubben har tidligere i høst søkt Sparebanken Møre avd Skodje om midler gjennom deres program «Teft» så før vi gikk løs på kveldens program hadde vi invitert banksjefen og hennes to kollegaer til jentekolonien for å presentere seg selv og bankens tjenester. På slutten av deres presentasjon kom banksjefen med den hyggelige overraskelsen at de ønsker å støtte klubben med hele 50 000kr!

 

Vi fortsatte kvelden med at Cathrin viste bilder, videoer og fortalte om turen som hun, Liv Inger og Synnøve hadde til Island i september.

 

I pausen koste vi oss med hyggelig prat, kaffe og nydelig kake bakt av Liv Inger.

Etter pausen ble det kjørt bildefremvisning av alle de flotte bildene som ble tatt av det vakre landskapet på Island og modellen de leide der.

Så var det tid for bildekritikk, Synnøve ledet oss gjennom tre forskjellige bilder hvor det ble gitt ros, ris og flere forslag til forbedringer og redigeringstips.

 

 

Til slutt viste Ingebjørg oss alle innsendte bidrag til høstens runde av klubbkonkurransen. Det var kjekt å se så mange nye bilder enn det som har vært levert til tidligere konkurranser. Her var det mange flotte bidrag, så dette blir spennende når resultatene og kåringen av «Årets Fotograf» blir offentliggjort på julebordet i desember.