Kairos Workshops nyeste tilskudd blant NSFF sine samarbeidspartnere. Fra presentasjon ved åpninga av landsmøtet i NSFF 2018

Kairos Workshops ble presentert som ny samarbeidspartner i NSFF. Presntasjonen skjedde under åpninga av landsmøtet på Gardemoen 10. mars 2018.

Kairos Workshops vil bli et viktig tilskudd til de andre samarbeidspartnerne i NSFF.

De arrangerer workshops mange ulike steder. De spenner vidt, både i tema og sted. Vi kan komme til dem, eller de kan komme til oss. De utgir også bøker, og har hatt utstillinger.

De er to personer, Torkil, som er lege og fotograf, og Tone, som er grafisk designer og fotograf. De sier blant annet.
"Kameraet er et unikt verktøy for å bli bedre kjent med verden og deg selv
Gjennom å være nysgjerrig, oppmerksom og tilstede i øyeblikket skaper du ikke bare gode bilder, du opplever også verden mer intenst. Når du bruker dine særegne evner, erfaring og personlighet vil bildene dine uunngåelig gjenspeile dette. Å fotografere blir derfor både en ytre og indre reise der du du gjør om inntrykk til uttrykk.

Det er mye god helse i å få utløp for din kreative energi
Torkil (lege og fotograf) og Tone (grafisk designer og fotograf) kombinerer sine mangeårige yrkeserfaringer med en dyptgående fotokunnskap. Slik skapes en kruttpakke av innsikt og inspirasjon som vil gi næring til din fotografiske utvikling. Samtidig vil du finne gleden ved å bruke kameraet til å leve et rikere liv og ta dine unike bilder."

Les mer om Kairos Workshops på KairosWorkshops.com

Du kan snart stifte bekjentskap med dem, om du er interessert. Les mer om deres kontemplative helg i Oslo i juni på Kontemplativ helg i Oslo

Tekst og foto: Arnold Hoddevik